Hjälp inom fasadarbeten i Lerum

Hjälp inom fasadarbeten i Lerum

Hej och välkommen till min blogg. Idag är det dags att prata om ett företag som heter Göteborgs Bygg och Fasad och de håller då på med fasadarbeten i Lerum och städer runt omkring. Jag har själv inte fått hjälp av dem men jag har vart på praktik hos dem eftersom jag går en så kallad bygglinje på gymnasiet.

Jag går som sagt tredje året på gymnasiet och jag senast jag hade praktik så var jag på Göteborgs Bygg och Fasad som håller på med fasadarbeten i Lerum. Innan jag var hos dem hade jag bara arbetat och praktiserat på ställen där vi bytte golv eller liknande inomhus, så detta var nytt för mig. En dag åkte vi ut på ett jobb i närheten av Lerum där vi skulle fräscha till ett hus då vår uppgift var att måla om utsidan av huset. Jag tyckte att det var spännande och roligt redan från början eftersom det var så annorlunda från när jag har arbetat på andra ställen. Vi började då dagen med att sätta upp en byggställning runt huset så att vi kunde nå överallt och när det var gjort var det bara dags att börja med målningen. Det tog ganska lång tid eftersom det var ett väldigt stort hus, men jag hade inte tråkigt en sekund under den tiden. Jag hoppas att jag kan få komma tillbaka hit när det är dags för nästa praktik. Göteborgs Bygg och Fasad som håller på med fasadarbeten i Lerum är en väldigt bra firma för er som behöver hjälp inom det området. Ni kommer inte bli besvikna på deras arbete.


Kommentarer är stängda.