Söker du healing i Eksjö med omnejd?

Söker du healing i Eksjö med omnejd?

Hej på er allesammans och välkomna hit till mig igen. Frukosten är avklarad, det blev ett kokt ägg, kaffe och ostsmörgås. Det är viktigt att äta på morgonen, innan slarvade jag med det och jag var överhuvudtaget dålig på att ta hand om mig själv, men så fick jag ju också migränanfall mer eller mindre för jämnan. Nu är jag mycket bättre på att se till mina behov, därför slarvar jag inte med frukosten, så har jag även sökt efter healing i Eksjö med omnejd och jag hittade då ett företag som heter Kråkshults healing och massage

Min bästa kompis hade läst att healing skulle kunna vara bra mot stress. Även om min kompis inte själv hade varit på healing så trodde hon utifrån vad hon läst att det skulle kunna vara bra för mig med healing. Eftersom jag bor här i Eksjö så bestämde jag mig för att försöka hitta ett företag inom healing i Eksjö med omnejd och då fann jag Kråkshults healing och massage. Jag har varit där och fått några behandlingar, och sedan jag började med det har jag inte haft ett enda migränanfall. Nu när jag har varit där är jag helt förundrad över att det har så god effekt som det har. Fråga mig inte hur det fungerar, det är heller inte det viktigaste att man ska kunna förklara allt vetenskapligt genom att väga, mäta och kontrollera. Även hur en människa upplever någonting är i lika högsta grad lika viktig kunskap som den rent naturvetenskapliga. Så här är det mina kära läsare, att denna healing i Eksjö har gjort som mirakel med mig, bara det att jag inte haft migrän på flera veckor är ett under. Jag tror verkligen att det här med healing i Eksjö skulle kunna vara bra även för er. 

 


Kommentarer är stängda.