Fridas massage & hälsa

Fridas massage & hälsa

God förmiddag på er allihopa! Jag är en sådan där person som alltid gillar att testa nya saker och sedan skriva om det här på bloggen. Jag blir själv riktigt taggad när jag får ta del av sådant som ni har för er när ni berättar om det i era bloggar. Ett särskilt tack till Maria Svensson som skrev och berättade i sin blogg om att hon fått en härlig massage i Lerum. Jag gjorde som Maria och gick och fick mig en helt underbar massage på ett företag som heter Fridas massage & hälsa.  

 

Vilken bra massage! Jag har bestämt mig för att gå dit en gång i månaden minst i alla fall. I dagens blogg vill jag tipsa er om det här företaget precis som Maria tipsade mig om att det här företaget finns och att det är ett perfekt ställe att besöka om man är intresserad av massage i Lerum. Kvinnan som äger det här företaget heter Frida Björk och är diplomerad massör med det rätta handlaget. Det känns när hon knådar igenom min stela och värkande kropp. Efter en timme är jag helt uppmjukad och har då en helt annan rörlighet i kroppen än innan. På Fridas massage & hälsa kan man få hjälp med antingen avslappningsmassage eller en mer djupgående terapeutisk massagebehandling. Det här tycker jag att ni borde unna er så om det är så att ni skulle vara intresserade av massage i Lerum med omnejd så tycker jag allt att ni ska se till att boka er en tid till Fridas massage & hälsa. Det är hur enkelt som helst att boka en tid för det kan ni göra från hemsidan och för att underlätta lite för er att komma in på hemsidan så har jag lagt in en länk i texten. 


Kommentarer är stängda.